icon-close

Garantie, klachten & geschillen

Wij streven ernaar om producten zo volledig en nauwkeurig mogelijk op onze website weer te geven. De aard van de aangeboden producten kan leiden tot verschillen (zoals kleurverschillen) tussen de weergave van producten op de website en het geleverde product. Lijkt het product anders dan verwacht? Wij bieden je een retourtermijn van 14 dagen. 

 

De producten die wij aanbieden zijn uiteraard onderhevig aan slijtage. De levensduur van een product is mede afhankelijk van het materiaal van het product, de gebruiksintensiteit en het niveau van onderhoud. De producten van bikeboxer zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Bikeboxer staat voor lang gebruiksplezier bij normaal gebruik. Voor een optimale levensduur en kwaliteit is het belangrijk om de wasvoorschriften te volgen. Mocht je desondanks denken dat er iets mis is met het product, neem dan contact met ons op.

Heb je je klacht met ons heeft besproken maar komen wij er naar jouw mening gezamenlijk niet uit? Dan kun je contact opnemen met de Geschillencommissie via het Europese platform voor onlinegeschillenbeslechting (ODR-platform): http://ec.europa.eu/consumers/odr/