icon-close

Beste fietsonderbroek met zeem voor dames en heren

Wat maakt bikeboxer anders?

Fietsen is geweldig! Je wordt er gezond en gelukkig van. Een fietsonderbroek van bikeboxer zorgt ervoor dat fietsen comfortabel is en blijft, ook als je langer op je fiets zit. Zodat je zonder zadelpijn van je fietstocht kunt genieten.

Wij van bikeboxer zijn gek van fietsen. En ja, ook wij weten dat zadelpijn het plezier van een fietstocht flink kan verminderen. Terwijl dat helemaal niet nodig is.

Wielrenners en mountainbikers hebben een grote keuze aan fietsbroeken met speciaal voor dat doel ontwikkelde zemen om zadelpijn te voorkomen. Maar ja, je gaat liever niet met zo'n strakke glimmende broek op je e-bike zitten...

 

Daarom: bikeboxer!

Het team van Bikeboxer heeft de innovaties op wielerkledinggebied geanalyseerd en de perfecte fietsonderbroek voor de e-bike ontwikkeld! Niet door te kopiëren, maar door na te denken, te verbeteren en heel veel te testen. 

 

Maximum comfort

De "zit" op een e-bike is anders dan een racefiets of mountainbike. Dus heb je een daarop aangepaste zeem nodig. Met comfort op de juiste plekken. Uiteraard met een speciale dames- en herenvariant. Ontwikkeld voor het zadel van een e-bike dat zachter en breder is dan een racezadel. Daarom hebben we de zeem iets dunner gemaakt. Praktijktests hebben uitgewezen dat dat prettiger zit. 

 

Kruipt niet op

Aan de pijpen van bikeboxer hebben we een breed elastiek met gripper gemaakt. Daardoor kruipen de pijpen niet op en blijft bikeboxer altijd op zijn plek zitten.

 

Niet zichtbaar onder je kleding!

Een belangrijk bijkomend voordeel van de speciaal ontwikkelde zeem van bikeboxer is dat hij niet zichtbaar is onder je normale kleding. 

 

Geen irriterende naden

Bij fietsen is de binnenzijde van je bovenbeen de plek waar de meeste frictie optreedt. Daarom heeft bikeboxer een slim ontworpen nadenpatroon zonder naden aan de binnenzijde van het bovenbeen. 

 

Houdt je fris

Een fietstocht zorgt ervoor dat je lichaam warmte ontwikkelt. Het is belangrijk dat die warmte en eventueel transpiratievocht snel wordt afgevoerd. De bikeboxer is gemaakt van een hightech stof, speciaal ontworpen voor het gebruik op de fiets. De eigenschappen daarvan zijn:

  • de stof heeft voldoende stretch en voelt toch stevig aan. Daardoor zit de bikeboxer goed om het lichaam en kruipen de broekspijpen niet op;
  • de bikeboxer voelt heel luchtig aan. De open structuur van de stof zorgt voor een zeer goede warmteregulatie. Dat wordt nog versterkt door toevoeging van carbonfiber;
  • een extra voordeel van de toevoeging van carbonfiber is de anti-bacteriele werking. Ook bij een lange fietstocht blijf je fris!

 

Eco-friendly

We streven ernaar om de impact van bikeboxer op het milieu te minimaliseren. Dat doen we door:

  • meer dan 85% gerecyclede materialen te gebruiken
  • in Italië conform OEKO-TEX en REACH normen te produceren
  • 100% zonne-energie te gebruiken
  • te verpakken en versturen in gerecycled verpakkingsmateriaal
  • bikeboxer Co2 neutraal bij jou thuis te bezorgen